Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Om os

Det var slet ikke meningen…. Jeg skulle nemlig som min far – arbejde i et pengeinstitut. Det kom jeg aldrig til, men jeg har arbejdet i forsikringsbranchen i mange år. Faktisk troede jeg, at det var det jeg skulle for altid…

Ved ”et tilfælde” havnede jeg på et weekendkursus i Intuition og Clairvoyance. Det var som om, at et stort godstog var startet inde i mig – det var som om, det var umuligt at stoppe igen. Det var kombinationen af at finde nogen, som var ligesom jeg og det, at der var noget som ”kaldte på mig”. Derfor var jeg pludselig deltager på en Clairvoyance uddannelse. Det lærte mig meget, blandt andet at clairvoyance ikke er mystisk, men bare en hel naturlig del af mig.
Det var starten på det, som efterfølgende blev til meget mere uddannelse inden for blandt andet healing, regression og håndlæsning. Så skete det….. Jeg blev fyret fra mit gode forsikringsjob!! Jeg var rystet – for jeg havde ikke set det komme. – Set i bakspejlet var det en kæmpe gave fra universet. I tiden herefter besluttede mig for at tage springet og starte som selvstændig Clairvoyant og healer. Jeg fik den ide, at jeg da kunne understøtte klienternes healing og udvikling ved at give dem en krystal med hjem. Det startede med en lille velourbakke med 24 rum – hvor jeg havde lidt af hvert….. Interessen var større end jeg havde forestillet mig, så jeg begyndte med at lave opslag på Facebook. Igen skete det…. Interessen var langt større end jeg havde forestillet mig.
I løbet af kort tid levede jeg af, at lave opslag på Facebook med salg af særligt krystaller men også andre spirituelle ting – alt sammen fra en lille lejlighed i Århus. Jeg flyttede til en større bolig ved Randers i 2019 – hvor jeg troede, jeg ville have rigelig med plads til, at jeg kunne have både klinik og alle mine spirituelle varer. Men det tog bare mere og mere fart. I 2020 ansatte jeg min 1. medarbejder og i december 2020 gik vi for første gang på live med salg på Facebook. Det gør vi stadig hver uge – så se endelig med. Det er fantastisk at opleve hvor mange, der har det ligesom jeg – Vi har et fantastisk fællesskab omkring det at være spirituel og særlig sensitiv.
Mette blev ansat i april 2021 og er blevet min højre hånd. Hun har selv en fortid som selvstændig i 17 år, og elsker ligesom jeg alle de energier vi arbejder med. I oktober 2021 var det en realitet – at vi igen måtte have mere plads og flyttede i erhvervslokaler, blandt andet fordi jeg ønskede at åbne en webshop fyldt mere spirituelle værktøjer.

I dag har jeg et dejligt hold af medarbejdere, som hjælper mig med alt både stort som småt…. Vi arbejder hele tiden på at udvikle os til det bedre. Vi ønsker hele tiden at udvide vores sortiment med nye leverandører og nye produkter.

Flere gange om ugen holder vi online livesalg på Facebook – hvor vi præsenterer nyheder, fortæller om de forskellige produkter, og selvfølgelig har vi masser af gode tilbud, mens vi er på live.

Vi venter at lave en lang række af små workshops, hvor du kan få ny viden og ny inspiration til at bruge alle de skønne værktøjer, vi har på webshoppen.

Jeg har et ønske om at bringe os alle tættere sammen, omkring det at være spirituel og særlig sensitiv. At vi kan mødes om at udvide vores horisont og lære omkring os selv – og bruge de værktøjer, som er gode til at støtte og hjælpe os på vej. Med ønsket om at du vil være med på vores rejse.

Kærlig hilsen
Susanne