Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Bog – Witch

Varenummer:

16048

En heks er en klog kvinde, en healer. Alligevel har ordet ‘heks’ så længe været negativ. I denne bog forklarer tredje generations arvelige heks Lisa Lister historien bag hekseri, hvorfor det at identificere sig som en helbredelse i tidligere århundreder førte til, at kvinder blev brændt på bålet, og hvorfor heksen genopvågnes i kvinder over hele verden i dag.

Denne bog giver et overblik over de forskellige hekseskoler og de centrale principper og praksis inden for dem. Oplev gammel visdom, der er gjort relevant for moderne hekse:
– Årets hjul, månens cyklusser.
– Værktøjer til at forbedre din intuition, inklusive orakelkort, så du kan træffe beslutninger hurtigt og komfortabelt.
– Forstå den gamle brug af ordet ‘medicin’.
– Sådan arbejder du med urter, krystaller og kraftdyr, så du har støtte i dit spirituelle arbejde.
– Arbejd med elementerne for at opnå dyb forbindelse med verden omkring dig.

Derudover underviser Lisa i personlige, praktiske ritualer og besværgelser fra sin familie af sigøjnerheksemagi for at hjælpe dig med at helbrede, manifestere og genopdage dine kræfter.

En overbevisende bog, der opfordrer moderne kvinder til at genskabe forbindelsen til deres medfødte feminine kræfter og bringe de gamle traditioner med healing og ‘hekseri’ tilbage i deres liv. Du lærer, hvordan du tilpasser din energi til årets hjul, og månens cyklusser, forbinder dig med og stoler på din intuition, bruger spådomsværktøjer såsom orakelkort, skrigeri og runelæsning for at hjælpe med at træffe beslutninger om din fremtid, støb cirkler, skab altre og sæt helligt rum.

Bogen er på engelsk.

Information: 273 sider, paperback.

kr. 169,00

1 på lager