Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Orakel Kort – Angels Of Light Cards

Varenummer:

15076

Dette er den anden udgave af de bedst sælgende Angels of Light Cards. Ordene på kortene forbliver de samme, men selve kortene er større, dristigere og mere farverige. Den robuste æske fungerer også som en udstillingsramme, hvis du vælger at vælge et dagligt kort.

De siger: Der er 52 Angels of Light Cards, som hver repræsenterer en forskellig englekvalitet.

Når du bruger Lysets Engle-kort, vil du modtage vejledning og indsigt. Kortene vil hjælpe dig med at tune ind på englenes højere vibration, så forbindelsen altid er der. Så vil du føle dine engles hjælpende hænder til enhver tid.

Kortene kan dog ikke forudsige fremtiden, fordi det ligger i dine egne tanker og beslutninger. Intet er skrevet i sten.

Hvis du følger englenes inspiration, vil du hæve din bevidsthed. Dette betyder automatisk, at du vil tiltrække situationer og mennesker med et højere vibrations niveau til dig.

Hvis du mediterer på den vejledning, du modtager fra dine Lysengel-kort, vil du begynde at åbne op for dine psykiske og spirituelle gaver.

The Angel of Light Cards kan hjælpe dig med at frigive gamle negative mønstre, som har frustreret dit liv, såvel som de følelsesmæssige blokeringer, der har holdt dig fast. De bringer lys ind i din bevidsthed, og lys indeholder spirituel viden og information.

Indeholder 52 kort

kr. 149,00

1 på lager