Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Primavera – Roll on – Focus and Learn

Varenummer:

13142

Børn opdager deres verden. De vokser med deres opgaver og erfaringer. At blive voksen betyder at opdage og lære alt på ny. En gave og en udfordring på samme tid: at koncentrere sig igen og igen og lytte godt efter.

Den friske, frugtagtige duft af 100% rene naturlige æteriske olier virker motiverende og fremmer koncentrationen. Hvis denne duft bruges under læring, kan det lærte forankre sig bedre. Så snart duften er i luften igen, kan det, du har lært, lettere genfindes. Den perfekte ledsager til læring. Til hurtig og nem brug.

Giv dit barn Easier Learning-duften til at tage med i skole, så de lettere kan hente det, de har lært derhjemme til eksamen. Mens duftblandingen eller rumsprayen skaber den ideelle læringsstemning ved dit skrivebord derhjemme, er Roll-On-duften ideel til på farten. Roll-on’en passer i enhver skoletaske og påføres nemt på halsen, tindingerne eller indersiden af ​​håndleddene.

Citron | Citronduft giver koncentration. Som med grapefrugt og appelsin udvindes den æteriske olie fra skrællen ved koldpresning.
Grapefrugt | Duften af ​​grapefrugt stimulerer og giver børn en ny lyst til handling. Den frugtagtige æteriske olie giver motivation og energi.
Orange | Duften af ​​appelsin spreder godt humør og virker balancerende. Den frugtagtige duft giver dig ro og selvtillid til nye opgaver.

Rul den på i nakken og på indersiden af håndledene

Klar til brug

Indeholder 10 ml

kr. 89,00

2 på lager