Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Primavera – Roll on – Sleep Comfort

Varenummer:

13137

Påført på halsen og tindingerne efterlader den praktiske aroma roll-on en afslappende, hyggelig duft lavet af 100% naturlige æteriske olier og sikrer en afslappende søvn derhjemme og på farten.

Udover indånding af luft, drikkevand og mad er søvn en af ​​de vigtigste grundpiller i vores sundhed. Tilstrækkelig og frem for alt afslappende søvn er afgørende for den langsigtede sundhed for krop, sind og sjæl. Ikke nok med at kroppen finder hvile i søvnen, dagens indtryk bearbejdes også i underbevidstheden og det lærte forankres. Det er derfor så meget desto vigtigere at sikre en god nats søvn. Ganske ofte står der dog en evigt roterende tankekarrusel i vejen.

Den hyggelige duftsammensætning af 100% naturlige æteriske olier hjælper med at forlade hverdagens stress og slappe af. Lavendel æterisk olie afslapper, beroliger sanserne og understøtter en sund søvn. Æterisk neroliolie lindrer spændinger, virker balancerende og giver en følelse af tryghed. Varm og behageligt duftende vaniljeekstrakt fremmaner en harmonisk atmosfære og beroliger dig. Som en praktisk aroma roll-on sikrer Schlafwohl duftsammensætningen en afslappende søvn ikke kun derhjemme, men også når du er ude og rejse – aromaterapi på farten.

LAVENDER BIO afslapper og understøtter en sund søvn
NEROLI afhjælper spændinger, virker afbalancerende og giver en følelse af tryghed
VANILLA BIO beroliger og fremmaner en harmonisk og hyggelig atmosfære

Rul den på i nakken og på indersiden af håndledene

Klar til brug

Indeholder 10 ml

kr. 89,00

Ikke på lager