Husk vores livesalg på Facebook hver mandag kl. 18.30

Stress kugler – Sommerfugle

Varenummer:

11581

Det var kejser Jia Jing i det sekstende århundrede, der beordrede en dybtgående undersøgelse af disse sundhedsbolde. Det, der ligner et almindeligt spil, at dreje to metalkugler i håndfladerne, er i virkeligheden en slags healingsteknik. Den livsenergi, der strømmer gennem vores kroppe, kaldes Qi. Denne energi kanaliseres gennem meridianerne, energikanaler inde i vores krop; disse er forbundet med kroppens organer og sanser. I vores håndflader er der også energipunkter, og ved at dreje boldene i vores hænder stimuleres disse punkter, og den frigivne energi vil strømme gennem meridianerne til alle kropsdele. På denne måde kan helbredelse eller forbedring af lidelser opnås (men det er på ingen måde en løsning for enhver sygdom). Disse bolde fås i forskellige størrelser; start med de mindre, og prøv at rulle kuglerne skiftevis til venstre og højre. Hvis det går godt, så prøv at rulle kuglerne uden at lade dem røre hinanden. Når du har mestret denne færdighed, så skift til den større størrelse. Med disse kan du lære at vende dem selv på fingerspidserne. Efter nogen tid vil du bemærke, at dine hænder og fingre bliver smidigere.

I mange århundreder er disse sundhedsbolde blevet brugt i kinesisk medicin for at understøtte fleksibiliteten og blodcirkulationen i hænder og fingre. Ved at lade kuglerne cirkulere rundt om hinanden i den ene hånd, bliver din håndflade masseret og stimuleret samtidigt. Du bør ændre retningen og hånden regelmæssigt. Ved at frigøre energireserver kan der opnås en holistisk følelse af velvære. Koncentreringsevnen og indre styrke vil øges.
Der er en lydmekanisme inde i helsekuglerne, der forårsager en øm lyd. Hver helsekugle har en diameter på ca. 4 cm. De kommer i et sæt af to, i en polstret brokadeæske med smukt kinesisk silkebroderi.

De forkromede stålkugler er nemme at passe, især hvis du er en aktiv udøver. Hvis du vil lade kuglerne være inaktive i et stykke tid, skal du behandle dem, som du ville have krom på din bil. Brug bare en let olie eller bilvoks på overfladen for at forhindre rust i at dannes.

Sundhedskuglerne bliver leveret i rød, blå, grøn eller sort æske.

kr. 85,00

2 på lager